Uzun Sıcak Yaz - Güneşten korunma

15-01-2020 16:04
Uzun Sıcak Yaz - Güneşten korunma
 
Bazılarımız evde yaşayan köpeklere sahipken, bazılarımız köpeklerini dışarıda tutmaktadır. İçeride yaşayan köpekler için bu durum çok büyük bir sorun teşkil etmezken, dışarıda yaşayan köpekler için kuru tüylere sahip olma sorunu kaçınılmaz oluyor. Genellikle aşırı derecede sıcakların meydana gelmesi bir köpeğin tüyleri ile ilgili olarak endişe duymamıza yetecek bir durum olmaktadır. Köpekler ve bizler için konfor en önemli şey olmaktadır.
Neyse ki bu durum yeni çıkan Plush Puppy Sunshade ile ortadan kaldırılabilmektedir. Tüyler üzerine uygulanan bu mükemmel sprey ile güneşin zarar verme potansiyeli ortadan kaldırılmış olacaktır. Yapmış olduğumuz deneylerden kalan bir kaç şişe ürün ile bir kez daha kullanım yapma şansını yakaladık.
Şişeleri her zaman için köpek kulübelerinin üzerinde tutmaktayız ve köpeklerin ihtiyaç duymaları halinde spreyleme işlemini yapmaktayız. Elinize bir miktar almak ve düzgün bir şekilde uygulamak köpeğin korunması için yeterli olacaktır. Köpeğin havuzda vs. yüzüyor olması halinde haftada en az 2-3 kere spreyleme işlemi yapınız.
Sunshade ayrıca güneş yanığına sahip olan köpeklerde de faydalı olmaktadır. Sadece koruma gerektiren noktalara sürmeniz yeterli olacaktır.
Güzel ve hafif bir ürün olmakla beraber ağırlık ve yağlanma yapmamaktadır. Yoğun bir güneş kremi ve nemlendirici niteliğindedir. Temizlemek için şampuan ile yıkamak yeterlidir.
Şimdi köpeğin tamamı güneşten korunmuş olmaktadır ve halen tüylerin üzerine nemlendirinin sürülmesi gerekmektedir; özellikle de uzun tüylere sahip olan köpekler için geçerlidir. Reviva Coat ile hafif bir köpüklendirme ve havalandırma ile nem temin edebilirsiniz ve bu da elastisite ve nem içeriği açısından çok iyi olmaktadır. Reviva Coat ürününü her gün bir golf topu büyüklüğünde miktarı elinizde yaydırmak suretiyle uygulayınız. Bu da nemlendiricide bir aralık olmasına sebep olacaktır ve tüylerin yağlanması engellenecektir. Protectacoat ürününü ise üst hattan ve baş kısmından olmak üzere uygulayınız; herhangi bir güneş hasarlı ya da tehlikeye maruz kalan bölgeye de uygulayabilirsiniz. Bunu da üzerinde bırakınız ve durulama yapmayınız.
Bir veya ikiden fazla köpeğe sahip olan kişiler için çok iyi bir rutin niteliğinde olmaktadır. Aramıza hoş geldiniz! Her zaman her şeyi tamamlamak için zamanla yarış halindeyiz ama sonuçları asla kabul etmek istemiyoruz.
Banyo zamanı geldiğince maksimum nemlendirme ve şekillendirmenin sağlanması için Evening Primrose ile Krem Şampuan kullanınız. Yumuşamasını istemediğiniz tüyler için ise Henna Şampuanı ile maksimum parlaklık sağlayabilirsiniz. Silk Protein Conditioner ürünü ile son işlemleri yapabilirsiniz ve daha fazla nem ve güzellik katabilirsiniz. Bütün şampuanları ve kremleri yaklaşık olarak 3:1 oranında kullanınız. Daha hafif sonuçlar elde etmek için ise 5:1 oranında kullanınız ve normal bakım sürelerini aşmayınız.
Sizin oralardaki ağaçlarda neler var bilemem ama burada bulunan ufak ve ısıran sineklere zamanında önlem alınmaması halinde köpeklerin kulaklarında kanamalar meydana gelebilmektedir. Bir gün bakarsınız kulaklar ve bir gün bakarsınız ki çok fena bir halde. Bütün losyonları ve iksirleri kullandık ve spreylemenin kremden daha iyi olduğuna karar verdik.   Kremi boca etsek bile sineklerin halen ısırmakta olduğunu gördük.
Bu konuda kullanılabilecek olan süper bir reçete buldum. Eşit miktarlarda Detol (umarım yaşadığınız yerde vardır), Bebek Yapı ve Metil Alkolü karıştırınız. Cips yapmak kadar basit olan bu işlem ile evinizi, ağaçlarınızı ve aynı zamanda da köpeğinizi koruyabilirsiniz.
Ve keneler. Queensland'in her yerindeler, değil mi?  Buralardaki keneler çok inatçı olmasalar bile bu seneki aşırı sıcaklar yüzünden çok daha fazla kene görüldü. Her zaman için bunların mango ağaçlarıda yaşayan sıçan ve fareler tarafından taşındığını düşünmüşümdür. Mango ağaçları çok iyi gölge sağlamaktadır, bundan dolayı genellikle altlarında durmayı severiz ve herhangi bir durum olduğunda spreyleme yaparız.
Bu kenelerin herhangi bir şey üzerinde ziyafet çekebileceklerini keşfettim; mesela bir seferinde bir köpek tarafından yarısı yenmiş bir mango bulup içine baktığımda, içinin keneler ile dolu olduğunu gördüm.  Kelimenin tam anlamıyla binlerce yürüyen kara bela mangoyu sarmıştı.  Bu ağaç ve ben bu olaydan sonra yolları birleştirdik. Kocamın pislikten dolayı şikayetlerine rağmen bu ağacı burada tutmak için elimden geleni yaptım.  
Neyse ki yaz neredeyse bitti.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.