Sorunlu sularda yağ

15-01-2020 17:00
Sorunlu sularda yağ
Genellikle köpeklerimizi taramaya ilişkin olarak süregelmiş olan geleneklerden bahsederim, geçmişte bu arkadaşlarımızın başarı hikâyelerinden öğrenmiş olduğumuz birçok teknik mevcut olmaktadır. Köpekleri ne kadar uzun süredir gösteriyor olduğumuza bakılmaksızın, halen öğrenmemiz gereken şeylerin olması beni şaşırtıyor. 35 yıldır bu işin içindeyim, ancak halen yeni şeyler öğrenmekteyim. Belki de bu durumun nedeni benim moda endüstrisi içinde olmam ve her zaman için yeni şeyler öğrenme konusunda açık olmamdır.

Yurtdışında bulunan profesyonel bir bakıcı bana PP Seabreeze Oil ürününü kullandığını söylediği anda kulaklarımı diktim. Ben de bu ürünü uzun zamandır kullanmaktayım ve kendisi bunu söyleyene kadar her kullanımda yeni bir şeyler keşfettim. Standart Kaniş beslediğini bildiğimden dolayı kendisine bir süre önce bir yağ önerdim ve kendisi de bu yapın hafifliğini ve kalıntı yapmamasını överek bitiremedi. Ancak bu ifadeler biraz da benim ayağa kalkmama neden oldu. O zamanda kendisine pek fazla soru sorma şansım olmadı ve kendisinden çok fazla açıklama elde edemedim.

Elimizde bulunan denek hayvanlar, Sibirya Kurtları, evde yetiştirilmiş köpeklerdi. Çift tüylü bir cins olduklarından dolayı bunların üzerinde çok fazla krem kullanmaktan kaçındım çünkü kremlerin yumuşaklık ve tüy düzlüğü durumlarına yol açtığı bilinmektedir.

Hedef biraz parlaklık sağlamaktı. Bingo! Tedavi gibi işe yaradı. Sadece gösteriler arasında kullanılacak bir araç olarak da algılanabilir. Ancak gösteriler için muhteşem derecede sonuç verdi. Şimdi tek bir tüy dışında herşey için kullanabilirsiniz. Peke ya da Pom üzerinde henüz kullanamadığımı kabul ediyorum. Bana biraz zaman verin ve bu konudaki raporumu da bekleyin.

Doberman, Sheltie, Dachshund, Afghan, Malamute, Samoyed, Setter, Staffie gibi cinsler için 1 tatlı kaşığı ya da 1 yemek kaşığı yap ile 4 litre ılık su kullanınız. Su banyosu ile kullanılacaksa doğrudan tankın içerisine katabilirsiniz. Banyo düzenlemenize göre su banyosu ardından son durulama olarak sünger ile veya plastik bir kapta tam ölçek olmak üzere kullanabilirsiniz. Ovmayınız ve sadece kalıntıları yayınız ve Dobermanlarda dahi sadece kurulamanız yeterli olacaktır.

Serin turbo tip bir kurutucu ile kurutma işleminin yapılması taraftarıyım. Bundan sonra ise mükemmel derecede parlak ve sağlıklı bir görüntü elde edilecektir. Kapkara bir Rottweiler, Min Pin, Düz renkli bir Retriever, Pug, Akita, hatta Sibirya kurtları üzerindeki etkisini hayal edebiliyor musunuz?

Kurtarılması imkânsız gibi görünen kuru, mat ve kırmızı tüylere şahit oldum ve bunları PP Seabreeze Oil ile 3 tedavi sonrasında yepyeni bir tüy haline getirdim.

Bu eski bir Ayervedic tarifi olup, Calendula petrolü, Evening Primrose Yapı ve diğer özellikleri içerir. Yatıştırıcı, onarıcı olmaktadır ve yepyeni bir görünüm elde etmenizi sağlamaktadır. Karışmış ve düzeltilemeyen tüylerde çok etkili olmaktadır.

Tüylerdeki beyazlar daha sağlıklı bir şekilde parlayacak ve daha koyu renkler ise süper bir parlaklığa sahip olacaktır. Ekstra faydası ise bir krem gibi tüyleri yumuşatmaması olmaktadır.

Aynı karışımı gösteri aralarında da kullanabilirsiniz. Herhangi bir şekilde yağların yaptığı gibi, lekeleri ortaya çıkartmayacaktır. Radikal olarak tamamen farklı bir yağ türü olmaktadır ve daha önce kullandığınız herhangi bir ürüne benzemez.

Tüylerin sert olması halinde Border Koli gibi yüzmeyi seven cinsler için doğrudan tüylerin üzerine de uygulayabilirsiniz. Köy evleri için kas tonları açısından da iyi olmaktadır, ancak bazen tüylere yapışabilir.

Afgan veya daha farklı koruma köpeklerine sahip olan kişilerden bu yağın kullanımına ilişkin çok güzel sonuçlar almış bulunmaktayım. Doğru mu bilmiyorum ama sanırım keneler için de işe yarıyor. Burada, Doğu Brisbane'de keneler ile ilgili olarak çok büyük sorunlar yaşamaktayız. Seabreeze Oil ürününü kullandıktan sonra gösteri köpeklerinin hiçbirinde kene sorununa rastlamadım. 7 haftalık olan ve yağ ile uygulama yapılmayan yavrularda kene sorunları ile karşılaşılmıştır. Bunu önleyici olarak kullanmam ama yapılan testler sonucunda keneler üzerinde de etkisi olduğu muhtemel görünmektedir.

Nasıl ve hangi cinsler üzerinde kullandığınızı lütfen bana bildiriniz. Köpek gösterisi dünyasını çok severim - devamlı bir ilgi alanı olarak enerji ve sınırsız öğrenme fırsatları sunar.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.