Ortada & Arasında

15-01-2020 15:18
Ortada & Arasında

Tarama işi gösterilerden önce başlayan ve gösteriler arasında devam eden bir süreç olmaktadır. Hazırlık, hazırlık ve hazırlık başarı tüylerin 3 anahtarı olmaktadır. Hasarlı bir halde iken son dakikada işlere başlanması sağlıksız bir durum olacaktır. Kötü durumların düzeltilmemesi ve gösteriye katılınması güzel sonuç vermeyecektir.

Düzgün koşullarda tarama yapılması tabii ki daha iyi olacaktır, ama bunun mümkün olmaması halinde kötü koşullarda tüylerin nemlenmesi olasıdır. Bazı cinsler zaman içinde kuruma ve dökülme gibi sorunlarla da karşılaşabilmektedirler ve bu aşamada ekstra yardım gerekecektir.

Bazı insanlar köpeklerini resmen sarıyorlar ve bazıları ise haftalık aşamalar ile bu işleri hallediyorlar. Sahip olduğunuz cins ile ilgili olarak yapmanız gerekenleri bilmemeniz halinde bize ulaşınız. Bütün bu işlemlerin amacı dehidrasyonun, yanmanın, kırılganlığın ve renk atımının önlenmesi olmaktadır.

Güneş tam bir düşmandır. Tüyün nemini alır ve rengini değiştirir. Kırmızı tüyler turuncuya, siyahlar kırmızımsı kahverengine ve üst taraflar daha değişik renklere döner. Köpeğinizin su banyosunda oynuyor olması veya kendisini güzel bir şekilde kurutmuş olmanız halinde güneş ve oksijen karışımı ile bu su hidrojen peroksite döner ve bunun da tüyleri ağarttığını bilmekteyiz.

Koruyucu ve nemlendirici ile rutin bir şekilde uygulama yapmanız gerekir. Gölgelik kıyafet giydirilmesi köpeğiniz için muhteşem bir koruma niteliğinde olacaktır. Nem çok önemlidir. Temiz bir tüyde veya tüy spreyleri vs. kullanan bir tüyde bu rutinin yapılması gerekmektedir. Bazı türler daha yoğun bakıma ihtiyaç duymaktadır; buna ilişkin en güvenli ve etkili ürün ise Plush Puppy Revivacoat olmaktadır. Ancak bunu asla çok fazla kullanmamak gerekir. Uygulaması kolay bir nemlendiricinin her gün uygulanması gerekmektedir.

Yağı sevenler için Plush Puppy Seabreeze Oil ürünü tamamen doğal bir yağ olarak her hafta tüylere uygulanabilir. Yine de Revivacoat ile birlikte kullanılabilir. Kremi bütün hafta tüylerin üzerinde tutmak istemeniz halinde ise 1 parça Plush Puppy Silk Protein Conditioner ile 3 parça suyun karıştırılması ve düzgün bir şekilde tüylere uygulanması yeterli olacaktır. Plush Puppy Revivacoat ürününü her gün üstlere uygulayınız.

Revivacoat Teriyerler için mükemmeldir. İstediğiniz ilk şey ise nemin tüyde tutulmasıdır ama son şey tüyün yumuşatılmasıdır. Revivacoat tüy dokusunu değiştirmez - tüy kremi değiştirir.

Bazı katılımcılar tedavi/maske olarak Plush Puppy Seabreeze Oil ve Plush Puppy Silk Protein Conditioner ürünlerini beraber kullanmaktadırlar. Bu, belirli cinsler için mükemmel bir uygulamadır. Ayrıca hızlı bir uygulama ile bunu 10 dakika uygulayarak ardından durulama yapabilirsiniz. Plush Puppy Seabreeze Oil ürününü son durulama için sıcak su banyosunun içerisine koyabilirsiniz.

Son olarak köpeğinizin tüylerini ısırmasına izin vermemeniz gerekmektedir. Bir t-shirt giydirebilirsiniz, böylece hem rahat olacaktır hem de bu koşulu sağlarsınız. Köpek dışarı çıktığında her seferinde bu uygulama yapılmalıdır. Sonbaharda muhteşem olur.

Güzel bir nem seviyesini elde ettikten sonra bunun korunması çok basit bir işlem olmaktadır ve istenen şampuanlar bu çok kolay bir şekilde yapılabilmektedir; yapmanız gereken şey, her gün Plush Puppy Revivacoat uygulamaktır. Hayat çok güzel olacaktır ve köpeğiniz çok ferahlayacaktır. Şampiyonlar ile ilgilinilmesi gerekir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.