Kar gibi beyaz

15-01-2020 17:25
Kar gibi beyaz
 
Süper bir gösteri tüyüne sahip olma ihtiyacı ve bir köpeğe sahip olma istek ve hassasiyeti bazen katılımcılar için bir ikilem olmaktadır.

Katılımcıların köpekleri sandık veya kutularda tuttuklarını, kafesteki bir muhabbet kuşu gibi sadece gerekli olduğunda çıkarttıklarını gördüm. Çok güzel tüyleri olduğu ve dirseklerinde boya izleri olmadığı kesin, ama bazı kişiler köpeklerinin yaramazlık yapmasına izin vermektedir, ben de, bunlardan birisi olarak, her zaman hareketlerimi dengeleme çabası içinde olmuşumdur.

Yani, benim gibi, beyaz taşlar ile çevrili alanlar kullanmak veya duvarla çevirmek yerine, köpekleri serbest bırakmanız halinde sizin için aşağıdaki önerileri yapabilirim. Önceki makalelerden birinde (Büyük Kaplama) ağartma ve bununla ilgili düşüncelerim ve alternatif bir tarif ile ilgili konuşmuştuk. Başvurmak isteyeceğiniz diğer fikirler de olabilir. Bilen kişiler Velvet sabunun iyi olduğunu söylemişlerdir ve ben de Velvet sabunu, Sard Wonder Sabunu ile birlikte başarılı bir şekilde kullandım. Her ikisi de marketlerden alınabilir; ancak ben hafif beyazlık için Sard sabununu tavsiye etmekteyim ama daha kremsi bir beyaz istemeniz halinde Velvet sabunu kullanınız. Sabunu lekeye iyi bir şekilde uygulayın ve 10 dakika bırakın. Daha sonra iyice durulayın.
ABD'deki son fuarlarda karşılaşmış olduğum diğer yöntemlerden biri ise bikarbonat kullanımı olmaktadır. Bu da süpermarketlerde bulunabilmektedir ve çevre dostu bir şeyler kullanmak istemeniz halinde bikarbonat sizin için en iyisi olmaktadır. Evdeki diğer bütün eşyaları nasıl temizlemeniz gerektiği ve kullanıma ilişkin püf noktaları anlatan bir kitap bulunmaktadır; Bikarbonat - Vicki Lansky.
Beyazların temizlenmesi için biraz bikarbonatı su ile karıştırıp 15 dakika boyunca bırakmanız ve daha sonra iyice durulamanız gerekir. Bunun ardından da herhangi bir artık lekenin ya da tonlu bölgenin temizlenmesi için Plush Puppy Temizleme Şampuanını kullanın. Kendi saçınızda herhangi bir noktada sarı lekeler varsa bunların bir kaç hafta içerisinde daha az parlak olduğunu ve şampuanın bunları temizlediğini fark edeceksiniz. Yani PP Derin Temizleme Şampuanı bir temizlik şampuanı olmaktadır ve bunun düzgün bir şekilde kullanılması halinde bütün beyazların ortadan kalkacağını göreceksiniz. Temiz veya sulandırılmış bir şekilde kullanınız, ancak her bir sulandırma sırasında temizlik ürününü azaltınız. İstediğiniz kadar bırakabilir ve daha sonra iyi bir şekilde durulama yapabilirsiniz. Şimdi bir kez daha tertemiz bir alana sahip olmaktasınız.
Şimdi ise o güzel gümüş parlaklığı için; Uygulama alanlarının üzerinden bir kez daha, PP Beyazlatma Şampuanı ile geçiniz. Bingo! Güzel ışıltılı ve parlak beyazlık. Düzenli bir şekilde Beyazlatma Şampuanını kullanınız. Bu noktadan sonra krem uygulayabilirsiniz. Daha fazla kumlaşmanın engellenmesi için krem kullanılması en kolay ve etkili yöntem olmaktadır. Plush Puppy Silk Protein Krem kullanınız. Güzel kokar, iyi hissettirir ve tüyler için gereken proteinleri sağlar.

Gösteri günündeki tarama işlemi basit olmaktadır. Halen sorun teşkil eden alanların olması halinde bunların, dirsek, gözyaşı lekeleri veya ağız ya da önlük salyası olduğuna bakılmaksızın kapatmanız gerekir. Güzel ve ince bir beyaz krem şeklinde olan PP Kaplama Kremini kullanınız.
Kaplama Kreminin kullanılması çok kolay olmaktadır. Bir mutfak süngerini ufak parçalara ayırınız ve hafif bir şekilde kremi uygulayınız ya da eski bir diş fırçası kullanmak suretiyle doğrudan deriden olmak üzere tüylere fırça ile uygulama yapınız. Bu özellikle dirsek ve kısa tüylü alanlar için iyi olmaktadır. Kurumasına izin veriniz.

Bundan sonra yapmanız gereken tek şey ekstra parlaklık ve sağlıklı bir görüntü için Plush Puppy Shine & Comb spreyi uygulamaktır. Shine & Comb'u ister doğrudan, ister elleriniz ile yayarak kullanabilirsiniz. Parfümü unutmayınız.  Plush Puppy Odour Muncher ile parfüm işini halledebilirsiniz. Bu ürün bir Fabreeze şeklinde çalışmaktadır, ancak özel sınıf bir ürün olduğundan dolayı hayvan dostu bir tür olmaktadır. Bu ürün, kokuyu maskelemenin yanı sıra, ferah ve temiz bir koku vermektedir. Kelimenin tam anlamıyla kokuyu ortadan kaldırmaktadır. Lekeleri ortadan kaldırmak için özel yöntemleriniz varsa bunları bizimle paylaşınız. İyi gösteriler!

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.