İstek Sorunu

07-01-2020 15:57
İstek Sorunu

Yıllar boyunca kazanma isteği ile ilgili binlerce yorum aldım. İnsanlar mükemmel sahne kişiliğine sahip olan köpeklerden ve bazı köpeklerin sahneye ne kadar uyumlu olduğundan bahsedip durmaktadır; gördüğünüz gibi köpeklerin de özel hisleri ve davranışları olmaktadır.
Bir köpeğin gösteri için doğmuş olduğunu nasıl anlarız? İşte 64 bin dolarlık soru. Bence bütün köpekler parlamak için doğmuştur ama bazılarının gelişmesi biraz zaman almaktadır. Bazı köpek sahipleri bu gelişimleri yaptırmak konusunda özel becerilere sahip olmaktadır ve bazıları ise köpekleri ile çok sayıda egzersiz yapmak durumundadırlar.
Ancak, bir köpeğin sizin istediğinizi yapmaması halinde boşa kürek çekmişsiniz demektir. Köpeklerin bu davranışları sergilemesinin belirli nedenleri olmaktadır. Köpek sahiplerinden birçok hikaye dinledim; kötü durumlar, kontrole alamama vs.
Plush Puppy Drops adlı ürün alkol bazlı be bitkisel bir ürün olmaktadır. Gösteri köpekleri için yapılmış olan 3 ayrı ürün bulunmaktadır. Daha fazlası işe yaramayacağı için aşırı dozda kullanılmamasına dikkat edilmelidir. Bir damlatıcının üçte biri oranında kullanılması gösteriden 45 dakika önce faydalı olacaktır. İstenen sonucu vermemesi halinde ise köpeğe sabah ilk iş olarak bu ilaçtan verilir ve gösteriden 45 dakika önce tekrar verilir. Bir önceki geceden çalışmaya devam edin ve gerekirse 3 gece öncesinden de uygulama yapın.
Damlalar köpeği tedavi etmeyecektir; köpek bunu kendisi yapacaktır. Bu ürünün amacı köpeğin gösteri için hafıza bellek sağlaması ve herhangi bir sorun olmadan sahneye çıkıp dolanmasıdır.
Ancak bu şekilde yok edilemeyecek olan sorunlar da mevcut olmaktadır; sorunun cinste veya genlerde olması ve akrabalarının da aynı hareketleri yapması halinde bu sorun düzeltilemez.
Apprehension Drops adlı ürün, bayraklar, şapkalı insanlar, jüri, havlayan köpekler vs gibi durumlardan meydana gelebilecek korkuların yenilmesi için kullanılan bir ürün olmaktadır.
Aynı zamanda, kontrolden çıkan ve aşırı hareketli olan köpeklerin kontrol altına alınması için Hyperactivity Drops adlı ürün birebir olmaktadır ve köpeğin dikkatini de toplamasını sağlamaktadır.
Son olarak Show Reviver Drops adlı ürün tembel veya hareketsiz hayvanlar için kullanılmaktadır. Bunlar bu uzun sıcak günler için çok iyi çözümler olmaktadır. Damlalar köpeği canlandırır ve olaylarla başa çıkabilmesini sağlar. Ayrıca ölüm gören köpeklerin bu durumun üstesinden gelmesi için de kullanışlı olmaktadır.
Bu damlalar ile harika sonuçlar elde ettim. Yıllar önce bir Golden ile yaşadığım anımı anlatayım; Gösteride ufak bir sorun yaşamış olan bu hayvan ilaç kullanımı ardından normale dönmüştür. Apprehension Drops adlı ürün ile durumun üstesinden gelinmiştir. Apprehension'ı ufak köpekler üzerinde ben de kullanıyorum ve seyahate çıkmak üzere olan köpeklerde ne kadar faydalı olduğunu da gördüm. Bir yere gittiğimizde hemen hemen hiç sorun yaşamadık. Yavruların evden ayrılmaları sırasında bunun kullanılması yine köpek için çok faydalı olmaktadır. Diş çıkarma döneminde olan ve ağızlarına dokunulmasını istemeyen yavrular için de kullanılmaktadır.
    Bu bir mucize, küçük bir mucize değil.
Bu sıcak günlere ilişkin ufak bir ipucu daha vereyim; köpeğinize gösteriden önce fazla su içirmeyin. Sıvı ihtiyacı vardır ve serin kalmak ister. Daha erken saatlerde su verin ve daha sonra serinlik için buz küpleri verin. Bu hem kendisini eğlendirecektir, hem de serinletecektir. Ufak su serpintileri de çok sıcak durumlarda işe yaramaktadır. Ayrıca ayaklarına su spreylemesi yapınız.
 Ayaklarının serin olması gerekmektedir, çünkü bütün vücut ağırlığını ayaklar kaldırmaktadır. Bu onun gösterisi ve herkes bunu bilir. Elinden geleni yapmaktadır ve siz de bunu görebilir ve hissedebilirsiniz. Bunu eğlenceli ve neşeli bir hale getirin. Amaç da bu değil mi zaten?
CHERYL LECOURT Plush Puppy Apprehension Drops Plush Puppy Show Reviver Drops Plush Puppy Hyperactivity Drops
CHERYL LECOURT

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.