Doğal bir İlerleme

07-01-2020 15:47
Doğal bir İlerleme

Sibirya Kurtları tercihe göre beslenen köpekler olmaktadır ama herhangi bir cinsin güzel görünmesi için iyi bir örnek olabilir. Gösterilerde köpeklerin sunumu açısından yapılması gereken şeylerin bilinmesi temel niteliğinde olmaktadır.
Çok iyi bakılmış ve taranmış iyi bir köpek kaliteli bir duruş sergileyecektir; başı dik olacaktır. Bunun bir KÖPEK GÖSTERİSİ olduğunu unutmayalım. Köpeğin iyi olması tabi ki önemlidir ama sunum ve sürekli iyileştirme konusunda yolların aranması da önemli faktörlerdir.
Gösterilere Sibirya Kurtları ile çıkılması, bunların diğerlerine nispeten daha temiz ve güzel tüylü olmalarından dolayı, daha kolay olmaktadır. Buna karşın, bazı cinslerin bakımı ve taranması konusunda özel dikkat gösterilmesi gerekebilmektedir; mesela güzel taranmış olan bir Rotweiler cinsi köpeğin bir Afgan kadar hassas olması muhtemeldir.
Plush Puppy özellikle gösteri köpekleri için tasarlanmış olan mükemmel ürün aralığına sahip olmaktadır ve sunumlar için ekstra bir yardım sağlamaktadır.
Sibirya Kurtları ile başlamış olabilirim, ama bgüne kadar birçok cinse baktım. Belki de 30 yıllık kuaförlük tecrübem veya saç bakımı ile ilgili ürünlerin üretimindeki 40 yıllık tecrübemden kaynaklanacak şekilde, bir köpeğin tüylerine baktığım zaman ne kullanmanız gerektiği ve nasıl görünmesini istediğiniz gibi sorulara cevap verebilirim.
Yıllardır kuaförlük yarışmalarında jüri olarak bulundum ve birçok süsleme ve parlatma işi gördüm, bütün bu tecrübelerim doğrultusunda insanlar için kullanılan çevre dostu güvenli ürünlerin üretiminde ve Plush Puppy ürünlerinin yapımında görev aldım. Diyebilirim ki, bir tüyün temizlenmesi yeterli olmamaktadır. Süper bir şampuan bundan daha fazlasını yapabilmektedir. Şampuanlar doğal kaynaklı olduklarında hassas ciltler üzerinde daha az etkiye sahip olacaklardır. Gösterilere katılan kişilerin bakış açısı ile, tüyler için daha önceden yapılmamış bir şey yapılması gerekmektedir.
Plush Puppy şampuanları tüy tipine özel olarak, yapılacak işe göre istenen konsantrasyonlarda uygulanacak şekilde yapılmıştır. Hatta köpeğinizin ve sizin ihtiyaçlarınız doğrultusunda özel formüller de tavsiye edebiliriz. Bazı cinslerin tüy kaybı ya da bazı ürünlere karşı alerji sorunlarına sahip olması mümkün olmaktadır. Sorun her neyse, yardım etmekten mutluluk duyacağız.
Tüylerin mükemmel görünmesi için şekillendirme ürünleri çok önemli olmaktadır. Parlaklık, doku, şekil ve vücut; bu ürünlerin kullanılması ile milyon dolarlık bir tüy görüntüsü elde edebilirsiniz. Sahne kenarında yapılan o son dakika işleri ve telaşları son bulacaktır. Bu ürünlerin kullanılması ile devamlı bir bakım ve temizlik yapılması son dakika dokunuşlarına herhangi bir gerek bırakmayacaktır. Ayrıca tüylere özgü ürünlerimizi sunmaktan büyük heyecan duymaktayız. İhtiyacınız olan tek şey Swishy Coat! Bu, tüylerin şekillendirilmesi için yeni bir konsept olmaktadır ve asla bunsuz yola çıkmak istemeyeceksiniz.
Danışman ekibimizde benimle beraber, 35 yıllık kuaförlük tecrübesine sahip olan eşim Jon da bulunmaktadır.
Tavsiyelerimizin ücretsiz olacağını unutmayın ve çekinmeyin. Yapılan bütün gösterilen hakkında bilgi sahibi olmak isteriz; bunun için kendinizi ve köpeğinizi bizlere bildiriniz.
İyi gösteriler!

CHERYL LECOURT


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.