Düz ve beyazsız tüyler

15-01-2020 16:53
Düz ve beyazsız tüyler

Köpeğiniz için en iyi şampuan Plush Puppy Natural All Purpose Henna'dır. Bu, eklenen kına ile mükemmel bir parlaklık sağlamaktadır. Parlatmanın gerekli olduğu yerlerde kullanılacak olan şampuan budur ve istediğiniz tek şey köpeğinizin güzel bir şekilde yıkanması ve mükemmel görünmesidir. 1 ölçü şampuana 5 ölçü su ile en iyi sonuçları elde edebilirsiniz.

Cilt sorunlarına sahip olan veya hipoalerjenik köpekler için Plush Puppy Sensitive Skinkullanılmalıdır. Bu, Liken, Alpin Bitkileri ve Arnika ile dolurulmuş mükemmel bir üründür. 1 ölçek şampuana 3 litre su kullanarak cildin daha iyi hissetmesini sağlayabilirsiniz,daha sonra 10:1 gibi daha büyük ölçeklerde kullanabilirsiniz.

Kısa tüylü cinslere ise krem sürmek yerine yağ kullanınız. Şampuanı duruladıktan sonra Plush Puppy SeabreezeOil ürününü kullanınız. 1 yemek kaşığı oranında şampuan ile 4 litre ılık su uygulanması tavsiye edilmektedir ve tüye su banyosu yaptırılması ve sünger ile temizlenmesi faydalı olacaktır. ÜSTÜNDE BIRAKINIZ. DURULAMAYINIZ. Ayrıca herhangi bir seyreltme işlemi yapılmaksızın da uygulanabilir. Köpeğin tamamına uygulama yaptığınızdan ve tüylere iyice yedirdiğinizden emin olunuz. Bu ürün tüyleri yeniden canlandıracaktır ve cildi besleyecektir. Bu ürün gerçekten yıldız kalitesinde olmaktadır. Parlaklık etkisini arttırmaktadır ve daha uzun süreler mükemmel bir ışık saçmasını sağlamaktadır. Tüylerin sağlıklı hissetmesini sağlamaktadır. Tüyleri yumuşatmayacağı için normal bir krem yerine de kullanılabilir. Tüylerin yapısını kesinlikle değiştirmeyecektir. Yatıştırıcı ve iyileştirici etkisi ile mükemmel bir yağlama aracı olmaktadır. Eski geleneklerin yeni ürünler ile birleştiği organik bir formül olan bu yağ içerisinde buğday tohumu yapı, kalendula yağı ve primrose yapı bulunmaktadır.

Kısa tüylü cinslerde de tüy hasarı meydana gelebilmektedir. Böyle bir durumda Plush Puppy Coat Rescuekullanılmalıdır. Şampuanlama ve durulama sonrasında ya doğrudan el ile ya da su banyosu yaptırılarak uygulanmaktadır. 3 dakika bekleyiniz ve durulayınız. Coat Rescue ürünü özellikle hasarlı tüylerin onarılması için yapılmış olmaktadır. Coat Rescue'nin doğal karışımı sayesinde tüylerin su kaybı ve yorgunluk durumları ortadan kalkmaktadır ve güç kazanmaktadır.

Avusturalya ikliminde ve dünyanın çeşitli yerlerindeki iklimlerde tüylerin güneşten zarar görmesi mümkün olmaktadır. Bunun için Plush Puppy Sun Shade kullanılmalıdır. Gerektiğinde her sabah kullanılabilir. Elinize bir miktar alınız ve koruma için köpeğin tüylerine yayınız. Köpeğin barajlarda vs. yüzüyor olması halinde haftada en az 2-3 kere spreyleme işlemi yapınız. Sunshade ayrıca güneş yanığına sahip olan köpeklerde de faydalı olmaktadır. Sadece koruma gerektiren noktalara sürmeniz yeterli olacaktır. Tüyler üzerine uygulanan bu mükemmel sprey ile güneşin zarar verme potansiyeli ortadan kaldırılmış olacaktır. Sunshade ayrıca güneş yanığına sahip olan köpeklerde de faydalı olmaktadır. Sadece koruma gerektiren noktalara sürmeniz yeterli olacaktır. Güzel ve hafif bir ürün olmakla beraber ağırlık ve yağlanma yapmamaktadır. Yoğun bir güneş kremi ve nemlendirici niteliğindedir. Temizlemek için şampuan ile yıkamak yeterlidir.

Gösterilerde hızlı temizlikler yapılması için Plush Puppy Wonder Wash kullanılması gerekir. Kirli alana hızlı bir spreyleme işlemi ile mükemmel bir temizlik sağlamaktadır. İyice çalkalayınız ve tüyün üzerine sıkınız. Masaj yaparak tüyün çıkış yönünde havlu ile kurulayınız. DURULAMAYINIZ. SEYRELTMEYİNİZ. Sahne alanındaki bütün yerler için mükemmel bir öz-durulama solüsyonu olmaktadır. Normal bir ıslak sıcak havlu işleminin yanında bunun uygulanması ile daha inatçı alanların temizlenmesi mümkün olacaktır. Tüm vücut şampuanı olarak kullanılmak üzere tasarlanmamıştır. Temizletme, beyazlatma ve parlatma işlemleri için tasarlanmış olmaktadır. Takımınızda sahip olmanız gereken bir parçadır.

Son dakika temizlikleri için Plush Puppy Odour Muncher kullanınız. Görmüş olduğunuz bütün ürünlerden farklıdır. Bu mükemmel deodorant ile istenmeyen kokuları tamamen ortadan kaldırırsınız. Mükemmel kokmaktadır. Köpeğinizin jüriye mükemmel kokmasını sağlamaktadır. Daha fazla parlaklık sağlanması için Plush Puppy Pixie Dust sprey kullanılabilir. Sadece ışıltı için siyah dahil olmak üzere bütün tüylerde kullanılabilmektedir. Fırçanıza biraz sıkarak nazik bir şekilde uygulama yapınız ve üstten alta doğru uygulayınız. Tüylerin içine doğru gidiniz ve parlamasını seyrediniz. Tüylere el ile de uygulanabilir. Plush Puppy Shine N Comb ise son aşama olmaktadır. Tamamen yağsız olan mükemmel bir spreydir. Anlık sağlıklı görünüm için harika bir ürün olmaktadır. Bütün taranmış tüyler için sprey cila olarak tavsiye edilmektedir. Üst tarafları gerçekten parlak bir hale getirmektedir.

Köpeğiniz parlak cinsler gibi kısa tüylere sahip olmasa bile istenen şey için elinizden gelenin en iyisini yapmış olacaksınız.

İyi gösteriler!

Düz ve beyazsız tüyler

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.